BOOK TID

Behandlinger

Klienthistorie

om Marie Hauberg

Kontakt

Forsiden

Birgit Hedegaard udtaler:

I efteråret 2005 fik jeg en helt almindelig forkølelse, hvorefter jeg blev ved med at hoste – dette blev imidlertid værre da vinteren kom. I februar 2006 gik jeg til læge.

Jeg fik en lettere undersøgelse med diagnosen astmatisk bronkitis og fik medicin med hjem

Medicinen virkede ikke, og jeg undersøgte på nettet hvad astmatisk bronkitis var – synes ikke rigtig symptomerne passede sammen og da jag fik det meget værre gik jeg til læge igen.

På det tidspunkt var jeg ikke i stand til selv at tage tøj på, havde åndenød og havde det i en periode så slemt at jeg ikke var sikker på at jeg overlevede dagen.

Da jeg kom til lægen fik jeg konstateret lungebetændelse og fik en ny behandling som så ud til at virke – min åndenød forsvandt næsten. Da behandlingen med medicin var færdig fik jeg tilbagefald. Jeg havde helt mistet kuløren og min familie var meget bekymret. Jeg rystede voldsomt på mine hænder, jeg hostede, og havde stadig vejrtrækningsproblemer.

Så fik jeg kontakt til Marie Hauberg og hun tog mig straks i behandling. Marie konstaterede hurtigt, at jeg havde noget i lungerne, da hun lavede en grundig undersøgelse af mig. Efter den første behandling hostede jeg store mængder af slim op. Jeg skulle til behandling igen 6 dage efter og allerede der havde jeg det bedre. Efter anden behandling hostede jeg stadig slim op og min vejrtrækning var meget bedre, og jeg glædede mig til 3. behandling. Den 3. behandling – Marie var ikke helt tilfreds da jeg kom, men under behandlingen fik jeg min kulør tilbage og da jeg gik der fra, havde jeg det meget bedre.

Efterfølgende har jeg med større og større mellemrum gået til behandling og i dag er jeg medicin fri.

 Hvis jeg ikke var gået til Marie Hauberg ville jeg nok i dag havde siddet med daglig medicin og dårlig livskvalitet.

Så jeg har kun Marie Hauberg at takke for at jeg har det som jeg har det i dag – I dag kan jeg cykle en tur, gå en tur som det passer mig. Dette var jeg overhovedet ikke i stand til før jeg mødte Marie Hauberg – I dag er min svigersøn også i behandling med en albue og mit barnebarn med et knæ.

Og vi glæder os over resultaterne.

Jeg kan  varmt anbefale Marie Hanuberg, og tak for at du ændrede mit liv til det positive.

Carl Bertelsens Gade 10, 8000 Århus C, Hirsevænget 18 D, 8464 Galten,
Tlf. 24 40 92 77, tlf. tid kl. 8 - 9 og 18 - 19, e-mail: marie@haubergzone.dk